Evangelizációs alkalom Szegváron!

Budapestről hatan érkeztünk a szolgálatra vasárnap reggel:

 • Zubay Tímea: tanúságtétel, zenei szolgálat
 • Bene Anita: tanúságtétel, buzdítás
 • Szabó Ágnes: zenei szolgálat, tanúságtétel
 • Lengyel Erika: háttér segítség, buzdítás
 • Csiszér László: dicsőítés vezető, tanítás
 • Nagy Zsolt: tanítás, buzdítás

A szolgáló csapat testvéri egységben figyelt egymásra, így a béke és szeretet légkörében kiteljesedhetett Isten dicsőítése.
A program első mozzanataként 1 órás dicsőítés vette kezdetét, melynek szolgálatában tehetsége szerint a teljes team részt vett. Ezt követően Nagy Zsolti tanított az Atya szeretetéről, filozófikus, de mindenki számára érthető szempontból, amelyet tanúságtételével Zubay Timi erősített meg.

Ezt követően a szálat Csiszér Laci folytatta tanításával Jézus személyéről, amelynek alapköve a Máté evangéliumának első fejezetében található ige:”Fiút fog szülni, és a Jézus nevet adod neki, mert ő szabadítja meg népét bűneitől.” Ebben a lelkületben bizonyságot tett Bene Anita.

Az ebédszünetet dicsőítés követte, majd Nagy Zsolt folytatta a délutánt a Szentlélekről szóló tanítással, abban a vonatkozásban, hogy a keresztények életében milyen mélységekben és milyen megnyilvánulásokban van jelen a Isten Szentlelke: „a kereszténység nem csupán kedves hátba veregetés, hanem kemény szellemi harc.” Zsolti tanítását Szabó Ágnes tanúságtétele tette teljessé.

A program zárásaként a lelki táplálkozást megkoronázta a Túri-Kiss István által celebrált szentmise, amelyen Szegvár egész hívő közössége részt vett, így megtöbbszöröződött létszámban ünnepelhettük az eucharisztiát.

A vendéglátók szervező tehetségét dicséri, hogy a környező települések közösségeit is meginvitálták a rendezvényre, így a várakozáson felül kb. 150 ember vett részt a programon.

A helyi közösség nagy szeretettel és odaadással készült imában, szervezésben és szolgálatban, és bár aznapra hideg időt jósolt a meteorológia, de buzgó imádságuknak köszönhetően egy napra beköszöntött a vénasszonyok-nyara, így az őszi napsütés még ünnepélyesebbé tette Isten dicsőítését.

Ezt a mindenben áldott szolgálatot a résztvevők Istenre szomjas lelkülete tette teljessé.

Új hozzászólás

Szűrt HTML

 • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
 • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>

Sima szöveg

 • A HTML jelölők használata nem megengedett.
 • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
 • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Friss blogbejegyzések

Friss hozzászólások

Szolgálatom

Csiszér László

Csiszér László vagyok, énekes, zenész, dalszerző. Dalaimmal, zenémmel körbeutazom a magyarlakta területeket, így adom tovább Krisztus örömhírét az embereknek. A budapesti Új Jeruzsálem Katolikus Közösségnek vagyok a tagja, itt szolgálok mint dicsőítésvezető a közösségi és evangelizációs alkalmakon. Nemcsak egyedül, hanem egy zenekarral is szolgálom az evangelizációt. Munkatársa vagyok mind a magyarországi, mind az erdélyi Szent András Evangelizációs Iskolának.

Jézust akarom szolgálni teljes szívemből!

Kapcsolat

Ha szeretnél meghívni egy szolgálatra, kérlek, keress:

 • Tel: +3630 9735978
 • Email: laszlo.csiszer@gmail.com

Megtalálsz még…