Hála és köszönet!

Kedves Testvéreink, Barátaink, Ismerőseink, mindenekelőtt hálát adunk Istennek, és köszönetet mondunk nektek a sok imádságért, segítségért, adományért! Örömmel tudatjuk, hogy a 2012 decemberében elindított gyűjtés elérte a célját. 2013 folyamán sikerült elköltöznünk Budapestről egy olyan helyre, ahol mi és a gyerekek is jól érezzük magunkat és lehetőség van egy csendesebb imádságosabb életre. Egy tanyán élünk Kecel mellett, ahol szőlős, gyümölcsös vesz körül, és konyhakertészkedésre is lehetőségünk van.

Külön köszönjük az Új Jeruzsálem Katolikus Közösségnek és a Szent András Evangelizációs Iskolának a bátorítást, buzdítást, hogy merjük megtenni ezt a hitbeli lépést.

Isten bőséges áldását kívánjuk a ti életetekre is!

Szeretettel, és köszönettel: Csiszér László, Erika, Abigél, Jázon és Erzsébet

Ha bővebb információkat szeretnél, kérlek, keress személyesen: laszlo.csiszer kukac gmail.com, tel:  +3630 9735978

Friss blogbejegyzések

Friss hozzászólások

Szolgálatom

Csiszér László

Csiszér László vagyok, énekes, zenész, dalszerző. Dalaimmal, zenémmel körbeutazom a magyarlakta területeket, így adom tovább Krisztus örömhírét az embereknek. A budapesti Új Jeruzsálem Katolikus Közösségnek vagyok a tagja, itt szolgálok mint dicsőítésvezető a közösségi és evangelizációs alkalmakon. Nemcsak egyedül, hanem egy zenekarral is szolgálom az evangelizációt. Munkatársa vagyok mind a magyarországi, mind az erdélyi Szent András Evangelizációs Iskolának.

Jézust akarom szolgálni teljes szívemből!

Kapcsolat

Ha szeretnél meghívni egy szolgálatra, kérlek, keress:

  • Tel: +3630 9735978
  • Email: laszlo.csiszer@gmail.com

Megtalálsz még…