Lelkes napok

Időpont: 

2015. július 6., hétfő - 2015. július 11., szombat
A tábor helye, ideje: Vajta, 2015. július 6-11.Táborunknak idén is célja, hogy Jézussal és a Szentlélekkel személyesen találkozzunk, és behívjuk Őket az életünkbe, hogy élő kapcsolatunk legyen az Atyával, és ha ezek már megtörténtek, akkor még teljesebben lakjunk Isten jelenlétében, aki a dicsőítésben lakozik, és a dicsőítő szívben. Legyünk ezen a héten még közelebb Istenhez, hiszen ez a vágyunk: szemtől szemben állni Istennel, aki megújítja azokat a pillanatainkat is, amikor szemtől szemben állunk egymással vagy a párunkkal. A témáról, a táborról, tudnivalókról, korábbi résztvevők tapasztalatairól bővebben olvashatsz a www.lelkesnapok.hu oldalon.

A Lelkes napok a Katolikus Karizmatikus Megújulás ifjúsági tábora. Számíthatsz színes, interaktív, kiscsoportos beszélgetős, gondolatindító délelőttökre, emellett délutánonként kreatív, mozgós, sportos, vagy éppen csendes, feltöltődős programokból is választhatsz, de önkifejezésre, ismerkedésre, mély személyes beszélgetésekre, vagy akár játékra, vetélkedésre is nyílhat lehetőséged. A dicsőítő-közbenjáró imaestjeinken pedig különösen is jó alkalom kínálkozik arra, hogy találkozz az élő Szentlélekkel.

Ha szeretnél többet tudni a táborról, vagy rólunk, nézd meg ezt a rövid ízelítő videót: https://vimeo.com/100636946, nézz szét a honlapunkon -www.lelkesnapok.hu , és gyere el, hogy hogy élőben is megtapasztald azt a hangulatot, ahol a képek és a történetek születtek.
Várunk 2015. július 6-11. közt Vajtán a VII. Lelkes napokon!

Jelentkezz június 19-ig a www.lelkesnapok.hu oldalon, vagy ahttp://tinyurl.com/lfa9gv8 online űrlap kitöltésével, vagy a lelkesnapok@gmail.com email címen!

Várunk szeretettel!

Új hozzászólás

Szűrt HTML

  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>

Sima szöveg

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Friss blogbejegyzések

Friss hozzászólások

Szolgálatom

Csiszér László

Csiszér László vagyok, énekes, zenész, dalszerző. Dalaimmal, zenémmel körbeutazom a magyarlakta területeket, így adom tovább Krisztus örömhírét az embereknek. A budapesti Új Jeruzsálem Katolikus Közösségnek vagyok a tagja, itt szolgálok mint dicsőítésvezető a közösségi és evangelizációs alkalmakon. Nemcsak egyedül, hanem egy zenekarral is szolgálom az evangelizációt. Munkatársa vagyok mind a magyarországi, mind az erdélyi Szent András Evangelizációs Iskolának.

Jézust akarom szolgálni teljes szívemből!

Kapcsolat

Ha szeretnél meghívni egy szolgálatra, kérlek, keress:

  • Tel: +3630 9735978
  • Email: laszlo.csiszer@gmail.com

Megtalálsz még…