Missziós Autó - Jótékonyság

Kedves Ismerőseink, Testvéreink!

Minden jó szándékú ember!

Mint azt már sokan tudjátok, Magyarországon és a határon túli magyarlakta területeken (Vajdaságban, Kárpátalján, Felvidéken, Erdélyben) szolgálok evangelizációkkal, zenei missziókkal. Időmet és anyagi forrásomat Isten és az emberek szolgálatára fordítom, hogy minél többen megtapasztalják Isten atyai szeretetét, és Isten gyermekeként örvendező, dicsőítő, hálás szívű emberek legyenek, így szeressék és szolgálják családjukat, országukat, ahol születtek, ahol élnek.

Eddigi szolgálattal teli éveimben egyetlen célom az evangélium hirdetése volt, saját egyházamon belül és kívül egyaránt, tekintet nélkül arra, hogy ki tudja, vagy nem tudja honorálni felmerülő költségeimet, költségeinket. Mert hiszen ezt a talentumot, elhívást Istentől ingyen kaptam, és ajándékként szeretném ezután is továbbadni az Istenre szomjazó embereknek.

Közel 10 éve szolgálatba kaptunk egy 9 személyes kisbuszt, jó nagy raktérrel, mellyel közel fél millió kilométert tettünk meg. 2015-ben, 75 helységben, hirdettük Isten Igéjét ez 226 napot vett igénybe és 73 343 km-t tettem meg. Ez a „szekér”, ahogy én hívom, igencsak a végét járja, május 31-én lejár a műszakija, és a megjavítása többe kerül, mint amennyit ér. Nemrég Brassóból hazajövet, éppen csak hazaértünk az Úr Jézus kegyelméből. Hála Istennek, szolgálat rengeteg van, mivel az aratnivaló sok, de a munkás kevés. Ezután is menni akarunk, vinni az örömhírt, vinni az igaz reményt. Ezért jutottunk arra a döntésre, hogy szeretnénk egy új szolgálati kisbuszt vásárolni. Tehát:

Egy missziós-autó megvételében kérjük adományaitokat, ima-támogatásotokat!

Bármilyen kérdésetek, vagy megoldás-ötletetek van, keressetek, írjatok. A vásárlás elég sürgős, ezért ha valaki csak kölcsön tud adni, kérem azt is jelezze. Ezt megbeszéljünk személyesen.  Tel. számom: +3630 9735978

Adományaitokat a következő számlaszámra küldhetitek:
Csiszér László, OTP Bank 11773061-09743658
Iban: HU06 1177 3061 0974 3658 0000 0000
BIC (Swift) kód: OTPVHUHB

A gyűjtés eredményéről értesítünk, ha érdekel. Kérlek, írd meg e-mail címed a laszlo.csiszer@gmail.com címre.

Amennyiben támogatsz minket ebben, kérünk, küldd tovább olyan embereknek, akik szívesen adakoznának erre a célra! A legkisebb adományt is szeretettel köszönjük!

Kérjük, imádkozzatok a kezdeményezés sikeréért!

A drága, jó Isten áldását kívánom rád! Szeretettel: Csiszér László


Friss blogbejegyzések

Friss hozzászólások

Szolgálatom

Csiszér László

Csiszér László vagyok, énekes, zenész, dalszerző. Dalaimmal, zenémmel körbeutazom a magyarlakta területeket, így adom tovább Krisztus örömhírét az embereknek. A budapesti Új Jeruzsálem Katolikus Közösségnek vagyok a tagja, itt szolgálok mint dicsőítésvezető a közösségi és evangelizációs alkalmakon. Nemcsak egyedül, hanem egy zenekarral is szolgálom az evangelizációt. Munkatársa vagyok mind a magyarországi, mind az erdélyi Szent András Evangelizációs Iskolának.

Jézust akarom szolgálni teljes szívemből!

Kapcsolat

Ha szeretnél meghívni egy szolgálatra, kérlek, keress:

  • Tel: +3630 9735978
  • Email: laszlo.csiszer@gmail.com

Megtalálsz még…