Rólam

„Hiszen te formáltad bensőm, s anyám méhében te szőtted a testem.” /Zsoltár 139,13/

Személyes adatok
Foglalkozás: Énekes, zenész, dalszerző, dicsőítésvezető
Születési dátum: 1972. 06. 17.
Születési hely: Csíkszereda
Lakhely: Kecel
Családi állapot: Házas
Ifjúságom
Csíkmenaságon nőttem fel, egyszerű falusi körülmények között. Gyerekkoromban sokat dolgoztunk a mezőkön és erdőkben. A természet mindig is nagyon közel állt hozzám, és már akkor megértettem, hogy mindez azért adatott, hogy az ember boldog lehessen.
Édesapámtól nem csak a gazdálkodásról, hanem Isten szolgálatáról is rengeteget tanulhattam. Ő kántor, ezért a zene és az Úr szeretete már fiatalon is jelen volt az életemben.
A lakásunkon sok kóruspróba volt, és amikor lehetett, én is szívesen énekeltem velük. Kicsiként a harmóniumot nyüstöltem sokat, majd másodikos koromban elkezdtem brácsázni. Később gitárra váltottam, de mellette a dobolás fortélyait is ellestem.
Isten jelenlétét már kiskoromban is megtapasztaltam. Tudtam, hogy Ő mindig velem van, hogy szeret, és hogy fontos vagyok Neki. Őt akartam szolgálni, csak nem tudtam, hogy ezt milyen módon tegyem. Először a papság gondolata jött fel bennem, de ezt végül nem tudtam elkezdeni.
Ekkor csalódottságomban elkezdtem a világ fele fordulni. Így alakult, hogy 16 éves koromtól 23 éves koromig bálokon és lakodalmakon zenéltem. Nem igazán leltem örömet benne, mert Isten nélkül üres volt az egész.
Ekkoriban kezdtem el egy plébániai csoportba járni Csobotfalván, Csíksomlyó mellett, ahol megérintettek a dicsőítések. Valóban olyan dalokat játszottak, amelyek Istenről, és Istennek szóltak. Ezek hatására egy napon, úgy döntöttem, hogy még többet akarok Istenből. Elkezdtem Őt keresni.
Életem legnagyobb döntését 1994-ben Ménfőcsanakon, egy lelkigyakorlaton hoztam meg: elhatároztam, hogy Jézus életét akarom élni. Ennek az új életnek a gyümölcse az a szolgálat, amiben ma is vagyok.
Hivatásom
1995-ben Isten elvezetett Rómába, egy evangelizációs iskolába, ahol megértettem az Egyház feladatát: tanúságot kell tennünk a feltámadt és megdicsőült Jézus Krisztusról. Azóta ezért élek, egyedül Őt akarom szolgálni. Célom, hogy minden ember találkozzon Vele, megismerje Őt, és az Ő szeretetét. Vízióm, hogy a magyar nép egy olyan nemzet legyen, ahol minden egyes ember a napját Istennel kezdi, Vele folytatja és Vele is fejezi be. Szeretném, ha minden magyar tartozna egy közösséghez, és a Szentlélek által vezetett imádságos életet élne. A zene számomra ebben eszköz. Hiszem, hogy meg fogom látni, amint Isten országa nagyhatalommal eljön az életünkbe.
Napjainkban
Jelenleg Kecelen élek a gyönyörű feleségemmel és négy csodálatos gyermekemmel. Az Új Jeruzsálem Közösségben szolgálok, emellett pedig a Szent András Evangelizációs Iskola munkatársa vagyok. A magyar lakta területeken mindenfelé megyünk szolgálni a csapattal. Dicsőítünk miséken, imaalkalmakon, konferenciákon, kurzusokon, és koncerteken is.

Friss blogbejegyzések

Friss hozzászólások

Nincs megjeleníthető hozzászólás.

Szolgálatom

Csiszér László

Csiszér László vagyok, énekes, zenész és dalszerző.  Zenémmel körbeutazom a magyar lakta területeket, így adom tovább az embereknek Krisztus örömhírét. A budapesti Új Jeruzsálem Katolikus Közösséghez tartozom, itt szolgálok mint dicsőítésvezető. Nemcsak egyedül, hanem egy zenekarral együtt is dicsőítek. Ezek mellett pedig munkatársa vagyok a magyarországi és az erdélyi Szent András Evangelizációs Iskolának is.

Jézust akarom szolgálni teljes szívemből!

Kapcsolat

Ha szeretnél meghívni egy szolgálatra, kérlek, keress:

  • Tel: +3630 9735978
  • Email: laszlo.csiszer@gmail.com

Megtalálsz még…