Segítségkérés - Kis változás

Kedves Ismerőseink, Testvéreink! Mint már talán hallottatok róla, életünk új kihívások előtt áll. Abban szeretnénk segítségeteket kérni, hogy magyarországi lakhatásunk megoldódhasson, és szolgálatunk folytatódhasson. Egy ház megvételében kérjük adományaitokat, ima-támogatásotokat!

1995-ben elhagytam otthont és szülőföldet, hogy Isten szolgálatára adjam át az életemet. Azóta Magyarországon és a határon túli magyarlakta területeken (Vajdaságban, Kárpátalján, Felvidéken, Erdélyben) szolgálok evangelizációkkal, zenei missziókkal. Ezen évek alatt minden időmet és anyagi forrásomat Isten és az emberek szolgálatára fordítottam, hogy minél többen megtapasztalják Isten atyai szeretetét, és Isten gyermekeként örvendező, dicsőítő, hálás szívű emberek legyenek, így szeressék és szolgálják családjukat, környezetüket.

Eddigi szolgálattal teli éveimben egyetlen célom az evangélium hirdetése volt, saját egyházamon belül és kívül egyaránt, tekintet nélkül arra, hogy ki tudja, vagy nem tudja honorálni felmerülő költségeimet, költségeinket. Mert hiszen ezt a talentumot, elhívást Istentől ingyen kaptam, és ajándékként szeretném ezután is továbbadni az Istenre szomjazó embereknek.

Magyarországi tartózkodásom alatt jóindulatú testház vérek fogadtak be otthonaikba, az utóbbi években pedig kedves barátaink nagylelkűsége révén egy egyszobás lakásban élünk családommal. 2009-ben megnősültem, és azóta két gyermekkel áldott meg minket Isten, májusra várjuk harmadik gyermekünk érkezését. Lassan szűk lett számunkra a hely, szeretnénk továbblépni, azonban saját anyagi források híján egy ház megvétele számunkra megoldhatatlan.

Innen egy kis változás: Jelenleg úgy néz ki, hogy a váli ház nem jön össze. Hála és köszönet mindenkinek aki eddig adományozott. Istennek adunk minden dicsőséget. Éppen ezért egy olcsóbb ház után néztünk, mivel egy kissé sürget az idő, hisz a harmadik gyermekünk születése igen csak közeledik. Ha így nézzük akkor már fele összejött annak amire szükség van. Továbbra is kérjük és várjuk imáitokat, segítségeteket. 

Adományaitokat a következő számlaszámra küldhetitek:
Csiszér László, OTP Bank 11773061-09743658
Iban: HU06 1177 3061 0974 3658 0000 0000
BIC (Swift) kód: OTPVHUHB

Amennyiben kevesebb összeg gyűlik össze, másik lehetőség után nézünk. A gyűjtés eredményéről, akit csak lehet, értesítünk.

Amennyiben támogatsz minket ebben, kérünk, küldd tovább olyan embereknek, akik szívesen adakoznának erre a célra! A legkisebb adományt is szeretettel köszönjük! Kérjük, imádkozzatok a kezdeményezés sikeréért!

Isten áldásával: Csiszér László és családja

Csatolmányok: 

Címkék: 

Hozzászólások

Kedves barátaink, ismerőseink, testvéreink!!

Hálát adunk Istennek az eddigi adományokért, segítségetekért, imáitokért. Eddig több mint 30 ember segített nekünk. A Jó Isten fordítsa vissza mindannyiatoknak. Szépen  haladunk. Továbbra is kérjük  a segítségeteket. 

Szeretettel

Laci    

Ima

Imáimban lesztek, gondolok rátok, s kérem értetek a Mennyei Atyát, hogy segítsen Titeket életetekben! Köszönöm hogy zenélhettem veled egyszer, egy általános iskolában, csodálatos élmény volt számomra! A házzal kapcsolatban csak annyit hadd jegyezzek meg: "Ne félj, csak HIGGY!" Nekem nagyon sokat segített életemben idáig ez a 4 szó, bízom benne, hogy Nektek is fog-hiszen Istennél semmi nem lehetetlen! Hála Értetek, Áldás Nektek! Dicsértessék a Jézus Krisztus! Erőt és egészséget a családnak!
Kedves Laci!! Nagyon szépen köszönünk minden segítséget! Valóban az imára van a legnagyobb szükségünk. Köszönöm az Igét! Rajta vagyunk-leszünk, hogy a félelem semmivé legyen Jézus Nevében, és helyette jöjjön,a Hit, Jézus Krisztusban, és abban amit egyedül Ő tehet.
Kedves Laci! Mintha csak rólunk írtál volna. :) Teljesen ugyanabban a "megpróbáltatásban" vagyunk (még a házasság kötés dátum, a gyermekek érkezése kapcsán is) :). Gondolunk rátok imáinkban és reméljük, hogy aki küldi az angyalkákat, küldi a szükséges helyet is számukra. :) Isten áldja egész családod! anett
Kedves Anett!! Legyen dicsőség Istennek mindenkor. Valóban áldott a mi Istenünk, aki segítségünkre van életünk minden helyzetében. Vezessen tovább minket is a Szentlélek. Legyetek áldottak. Szeretettel laci
Kedves Laci, ne adjátok fel olyan hamar, biztosan nehéz, de ha arról a házról álmodtok, azért még egy kicsit ki lehet bírni. Az Úr órája másként jár. szeretettel, Dénes Veronka

Új hozzászólás

Szűrt HTML

  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>

Sima szöveg

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Friss blogbejegyzések

Friss hozzászólások

Szolgálatom

Csiszér László

Csiszér László vagyok, énekes, zenész, dalszerző. Dalaimmal, zenémmel körbeutazom a magyarlakta területeket, így adom tovább Krisztus örömhírét az embereknek. A budapesti Új Jeruzsálem Katolikus Közösségnek vagyok a tagja, itt szolgálok mint dicsőítésvezető a közösségi és evangelizációs alkalmakon. Nemcsak egyedül, hanem egy zenekarral is szolgálom az evangelizációt. Munkatársa vagyok mind a magyarországi, mind az erdélyi Szent András Evangelizációs Iskolának.

Jézust akarom szolgálni teljes szívemből!

Kapcsolat

Ha szeretnél meghívni egy szolgálatra, kérlek, keress:

  • Tel: +3630 9735978
  • Email: laszlo.csiszer@gmail.com

Megtalálsz még…