Tanúságtétel - Pázmány Péter Egyetem

Zenés tanúságtétel 2015. március 12-én a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karán, az Ut Unum Sint Ökumenikus Intézet szervezésében, Dr. Kránitz Mihály professzor úr meghívására.
A tanuságtétel videója

Hozzászólások

Nagyon köszönjük tanusagteteledet, jo hallani, milyen csodas modon müködik Isten az eletedben! En hasonlokeppen rengeteg kegyelmet tapasztaltam eddigi eletemben es tudom, hogy ez meg csak a kezdet. Jezussal az elet egy erdekes kaland, mely minden mas örömet felülmul! Kranitz Mihaly atyanak szeretnek köszönetet mondani, mert az ö lelkigyakozlata volt az elsö lelkigyakorlatom az eletemben es a mai napig örizgetem a 22 evvel ezelött töle kapott kepet a magyar bibliamban. Akkor a központi szeminarium prefektusa volt, mikor Szentendrere jött meglatogatni a hittancsoportomat. Isten utjai kifürkeszhetetlenek...egy nagyon kedves indiai pap baratom meselte, hogy Kranitz atya meglatogatta Freudenstadt-ban-ami engem hatalmas örömmel töltött el, hogy ennyire kicsi a vilag! Isten aldjon mindannyiotokat es az evengelizacios munkatokat! Szeretettel, Barbara-Chiara Tirolbol
Áldás veled Kedves Barbi! Jézus az Ő Lelke által vezesse továbbra is életed. Örömmel Laci

Új hozzászólás

Szűrt HTML

  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>

Sima szöveg

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Friss blogbejegyzések

Friss hozzászólások

Szolgálatom

Csiszér László

Csiszér László vagyok, énekes, zenész, dalszerző. Dalaimmal, zenémmel körbeutazom a magyarlakta területeket, így adom tovább Krisztus örömhírét az embereknek. A budapesti Új Jeruzsálem Katolikus Közösségnek vagyok a tagja, itt szolgálok mint dicsőítésvezető a közösségi és evangelizációs alkalmakon. Nemcsak egyedül, hanem egy zenekarral is szolgálom az evangelizációt. Munkatársa vagyok mind a magyarországi, mind az erdélyi Szent András Evangelizációs Iskolának.

Jézust akarom szolgálni teljes szívemből!

Kapcsolat

Ha szeretnél meghívni egy szolgálatra, kérlek, keress:

  • Tel: +3630 9735978
  • Email: laszlo.csiszer@gmail.com

Megtalálsz még…